Acadium Bastion - 40 jaar vetrouwd financieel advies Acadium Bastion - 40 jaar vetrouwd financieel advies Acadium Bastion - 40 jaar vetrouwd financieel advies
Acadium Bastion - 40 jaar vertrouwd financieel advies Acadium Bastion - 40 jaar vertrouwd financieel advies Acadium Bastion - 40 jaar vertrouwd financieel advies Acadium Bastion - 40 jaar vertrouwd financieel advies
Over Acadium Bastion
Home > Gouden handdruk advies > Wat is een gouden handdruk

Alles wat u moet weten over uw gouden handdruk

Maak direct een afspraak

Wat is een gouden handdruk

GoudenHanddruk.nl is een onderdeel van Acadium Bastion. GoudenHanddruk.nl is een intermediairbedrijf en is gespecialiseerd in de advisering van en bemiddeling bij met name ontslaguitkeringen (gouden handdrukken), (privé-) pensioenverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en aanverwante levens- en schadeverzekeringen. Onze organisatie heeft ruim 40 jaar ervaring in het ontwikkelen van concepten die naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften van onze deelgroepen. Onze cliënten variëren van werknemers tot zelfstandige ondernemers, van vakspecialisten tot hoger opgeleiden.

Een Gouden Handdruk, met andere woorden een ontslagvergoeding, wordt door de (ex-)werkgever onvrijwillig toegekend aan de werknemer als schadeloosstelling voor toekomstig te missen loon. De belasting die u over uw ontslagvergoeding gaat betalen is afhankelijk van de wijze waarop u de ontslagvergoeding laat uitbetalen. Het maken van de juiste keuze bepaalt in grote mate wat u uiteindelijk van uw gouden handdruk overhoudt.

Graag trekken wij ons advies breder dan enkel de ontslagvergoeding en besteden wij aandacht aan het totale financiële plaatje van nu en voor de toekomst.

  • Op welke sociale zekerheidsuitkeringen kunt u aanspraak maken? 
  • Is er nog fiscaal voordeel te behalen?
  • Welke invloed heeft ontslag op uw pensioen en is dit te compenseren?
  • Veranderen naast inkomsten ook uitgaven?
  • Is het verstandig om uw hypotheek af te lossen?

Gouden Handdruk Advies op maat

Heeft u een gouden handdruk ontvangen van uw ex-werkgever? U kunt op verschillende manieren uw geld besteden. Wat is de beste oplossing in uw situatie? Hoe zit het met de belasting? Onze Gouden Handdruk Specialisten kijken in een persoonlijk gesprek samen met u naar uw persoonlijke financiële situatie.

Brochure aanvragen?

Onze gouden handdruk brochure is een handig naslagwerk voor iedereen die met een ontslagsituatie te maken krijgt. Niet alleen worden de genoemde mogelijkheden met uw gouden handdruk nader uitgelegd, ook vindt u daar nuttige informatie over de vele fiscale- en juridische spelregels bij ontslag. De brochure bevat eveneens veel actuele informatie over (de voor u geldende) sociale (werknemers-)uitkeringen. Wij bevelen u aan deze gratis brochure hier aan te vragen en een afspraak te maken. Onze ervaren adviseurs en onze kundige specialisten van het servicecentrum staan klaar om u te helpen met goed advies en een prettige, vlotte afhandeling.

Financieel Adviseur Rotterdam
financiele adviseurs