Hypotheken

Bij aankoop van een woning is het belangrijk om te bepalen welke hypotheekvorm het beste bij u past. Onze hypotheekadviseurs kunnen u adviseren bij het maken van de beste hypotheekkeuze. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken en vergelijken wij met u de verschillende hypotheekvormen. U krijgt direct een duidelijk beeld van de mogelijkheden die u heeft.

Hypotheekcentrum voor Academici en Acadium Bastion

Het Hypotheekcentrum voor Academici maakt onderdeel uit van Acadium Bastion, uw partner in onafhankelijk financieel advies. Het bedrijf bestaat sinds 1973. Wij beschikken over deskundigheid, goede kwaliteit en vertrouwd financieel advies. Heeft u interesse in een compleet financieel advies naast uw hypotheekadvies? Onze gekwalificeerde adviseurs staan voor u klaar. Wilt u liever een afspraak maken in een andere stad/regio, bijvoorbeeld in Nijmegen of Amsterdam? Kijk bij onze locaties of vraag het direct aan de adviseur van uw keuze.

Pensioenen / AOV

Pensioen in ruime zin is een inkomensvoorziening voor als u stopt met werken, overlijdt of arbeidsongeschikt wordt. Een pensioenvoorziening kan via de werkgever en/of als een privévoorziening gesloten worden. Voor uzelf en de bij uw overlijden financieel afhankelijke partner en kinderen. Wij kunnen adviseren en bemiddelen voor:
•Pensioenregelingen, waarbij wij het dagelijks beheer voor u kunnen
  voeren of u dit efficiënt zelf laten doen.
•Inkomensverzekeringen bij ziekte/arbeidsongeschiktheid (AOV).
•Opbouw lijfrente (privé pensioen) en adequate overlijdensrisicodekking.
•Besteding tot uitkering komend pensioen- of lijfrentekapitaal voor een
  direct ingaande pensioen/lijfrente of dit juist nog (deels) uitstellen.

Verder ‘Pensioen-planning’: Beoordelen bestaande voorzieningen en plannen pensioenperiode en mogelijkheden eerder/later met pensioen en de besteding van pensioen-/lijfrentekapitaal.
Zie ook uitgebreide vorm Financiële Planning.

Financiële planning

De overheid trekt zich verder terug uit de sociale verzekeringen, deze versoberen, en werkgevers vullen gaten niet meer automatisch op. De fiscale ruimte voor pensioen/lijfrente is verlaagd, de pensioen- en AOW-leeftijd zijn verhoogd, pensioenfondsen indexeren al jaren niet meer en moeten mogelijk korten, en van werknemers wordt steeds meer verwacht dat zij zelf wat extra doen en aanvullen. Het is daarom belangrijk dat u nagaat welke voorzieningen al voor u getroffen zijn en wat u in de toekomst aan uitgaven denkt te hebben. U kunt dan bepalen of het nodig is om zelf aanvullende voorzieningen te treffen.

Eén van de diensten die Acadium Bastion voor u kan leveren, is het opstellen van een op maat gesneden financiële planning. De kern van deze dienstverlening bestaat uit het “in kaart” brengen van uw financiële huishouding. Door middel van een uitgebreide inventarisatie worden uw wensen en financiële doelstellingen in kaart gebracht. Deze analyse wordt vervolgens (desgewenst) integraal vertaald naar een uitgebreid financieel plan.

Schadeverzekeringen

Onze schadespecialisten staan graag voor u klaar om u op deskundige wijze te adviseren. Ook beoordelen zij graag of uw bestaande schadeverzekeringen nog voldoen aan de huidige situatie. Wie kiest voor bemiddeling door Acadium Bastion kiest voor deskundigheid, gemak en comfort. Acadium Bastion selecteert voor u uitsluitend gerenommeerde verzekeraars, zodat u bij een schade kunt rekenen op een snelle en correcte afwikkeling.

Wilt u weten of uw schadeverzekeringen nog voldoen aan uw huidige situatie?
Laat een gratis scan uitvoeren van uw huidige schadeverzekeringen!